Hoppa till sidans innehåll

Säsongsplanering 2021

21 NOV 2020 13:11
Normalt sett brukar vi under Smålands Seglarförbunds årsmöte i slutet av november upprätta en gemensam säsongsplanering där vi undviker olika krockar mellan närliggande klubbar.
  • Skapad: 21 NOV 2020 13:11

Nu är årsmötet uppskjutet till den 13 februari, och vi vill försöka upprätta den gemensamma säsongsplaneringen iallafall. Vi har därför skapat ett online-formulär där vi önskar att alla klubbar inom Småland fyller i sin planering för säsongen 2021. Så ska vi i styrelsen för Smålands Seglarförbund göra en sammanställning som vi sedan skickar ut till alla klubbar. Formuläret hittar ni på: https://forms.gle/bnXRkRxnV2bHR19w9 

Det är möjligt att fylla i formuläret flera gånger, så om ni vill kan de olika ansvariga inom klubben fylla i sitt område. Ex utbildningsansvarig, jolleansvarig och liknande. 

För att vi ska kunna få ut en sammanställning, så önskar vi att ni fyller i formuläret senast den 6 december. Fyll gärna i era planerade tävlingar, träningsläger och utbildningar. 

Viktigt att komma ihåg är att detta INTE ersätter kravet på att tävlingarna sanktioneras av klubben i Sailarena. På plattformen Sailarena samlar vi den fastställda tävlingskalendern och söker sanktion enligt Svenska Seglarförbundets tävlingsreglemente.

Skribent: Johan Sjöstrand
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Smålands Seglarförbund
Patrik Schander, Krusbärsvägen 6
386 90 Färjestaden

Kontakt:
Tel: 0705230395
Fax: 048512860
E-post: This is a mailto link

Se all info