Hoppa till sidans innehåll

Utbildning E-segling

28 FEB 2021 21:09
Torsdag den 4 mars bjuder Smålands Seglarförbund in till en digital föreläsning om E-segling. Ta chansen att lära dig mer om det populära spelet Virtual Regatta Inshore. Kom ihåg att göra din anmälan på länken längst ner.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2021 21:09

Smålands Seglarförbund bjuder in till en digital kväll där vi går igenom spelet Virtual Regatta Inshore.
Ett kostnadsfritt spel för både dator, telefon och surfplatta som blivit mycket populärt under det senaste året. Kvällen är tänkt för dig som inte spelat spelet tidigare, eller kanske provat på och känner dig osäker. Vi går igenom spelets olika funktioner och visar hur du gör för att spela.
Kvällens föreläsare Johan Sjöstrand visar hur du deltar på de öppna racen som alltid finns tillgängliga i spelet, men även tävlingar anordnade av klubbar både i Sverige och internationellt.
Ta chansen att vara med denna kväll och lär dig mer om detta roliga spel. Virtual Regatta Inshore är det spel som används för Svenskt e-mästerskap i segling och många andra tävlingar.
Föreläsningen genomförs digitalt i Microsoft Teams. Länk för att ansluta till mötet kommer skickas ut till alla anmälda deltagare. 
Föreläsningen kommer till stor del bestå av skärmdelning, så vi rekommenderar att du kopplar upp dig med en större skärm för att se bra.
Det är helt kostnadsfritt att delta.
Skribent: Johan Sjöstrand
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Smålands Seglarförbund
Patrik Schander, Krusbärsvägen 6
386 90 Färjestaden

Kontakt:
Tel: 0705230395
Fax: 048512860
E-post: This is a mailto link

Se all info