Hoppa till sidans innehåll

Coronavirus

15 APR 2020 16:54
Vi i styrelsen för Smålands Seglarförbund vill meddela att vi noga följer utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Seglarförbundet.
  • Uppdaterad: 15 APR 2020 16:54

Angående våra inplanerade tävlingar Smålands Cup Jolle så kommer vi ta beslut för varje enskilt evenemang om det ska genomföras eller ej beroende på hur utvecklingen fortsätter.

Vi planerar att ta beslut kring tävlingarna fyra veckor innan de är planerade att genomföras. Information om tävlingar som blir inställda kommer att kommuniceras i nyhetsflödet här på vår hemsida och till berörd arrangörsklubb.

Vi kommer självklart följa de regler och riktlinjer som ges från myndigheterna och inte medverka till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som skapar större folksamlingar så länge regeringens förordning gäller. 
Representerar du en klubb och funderar på hur ni ska anpassa er verksamhet så rekommenderar vi att läsa aktuell information från Svenska Seglarförbundet som du hittar här. Där får du alltid senaste nytt och aktuella tips om hur verksamheten kan anpassas.
Vid frågor kring hur vi i Småland Seglarförbund agerar kring Coronaviruset är du välkommen att kontakta vår ordförande Johan Sjöstrand:
This is a mailto link
070-573 90 80
Skribent: Johan Sjöstrand
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Smålands Seglarförbund
Patrik Schander, Krusbärsvägen 6
386 90 Färjestaden

Kontakt:
Tel: 0705230395
Fax: 048512860
E-post: This is a mailto link

Se all info

Lär dig segla i sommar!

En upplevelse för livet!

Läs mer
och boka!

Svenska seglarförbundet
Läs mer