Hoppa till sidans innehåll

Nyheter om utbildningar

05 MAR 2019 10:30
Anmälningarna till vårens utbildningar är öppna och har begränsat antal platser! Missa inte att anmäla dig via Skåne Seglarförbunds hemsida.
  • Skapad: 05 MAR 2019 10:30

Nyhet för 2019

Vi flyttar Instruktörskursen den 30/5-2/6 till Råå Jolleklubb och Sundsgården, det ska bli kul att testa något nytt för att försöka förbättra utbildningen och göra den mer hållbar för framtiden. Vi har tidigare inkvarterat oss på Lingvallen vilket varit mycket bra och till väldigt förmånligt pris. Vi har sett över utbildningarna och vill säkerställa att vi har en långsiktighet och att utbildningarna ligger så centralt som möjligt i Skåne. Då deras extremt låga pris inte går att hitta på något annat ställen och har därför varit tvungna att höja priser något för att kunna utveckla och förbättra instruktörskursen. Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa er på någon av våra utbildningar i vår!

Länk till anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1183895

 

För dig som vill bli tränare i klubben kan vi rekommendera Tränare BLÅ som kommer genomföras i vår. Del 1 - Teori genomförs den 6-7 april och Del 2- Praktik genomförs under Påsklägret i Malmö den 14-15 april.

Anmälan Del 1: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1237840

Anmälan Del 2: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1183926

 

Hur söker klubben bidrag för utbildningskostnaden?

SISU-stöd och lärtimmar: http://www.skaneidrotten.se/stodtillifsdf/ekonomisktstod/sisu-stod/

Rapportera klubben lärtimmar till SISU och det finns en dialog mellan klubb och SISU-konsulent bidrar denna rapportering till att SISU står för kostnader relaterade till utbildning - t.ex. anmälningsavgiften för ledarutbildningar.

LOK-stöd: http://www.skaneidrotten.se/stodtillifsdf/ekonomisktstod/lok-stod/

Rapportering av LOK-stöd ger klubben extra klirr i kassan och kan täcka tränarlöner, material för utbildning eller bränsle till verksamheten m.m.

Sparbankstiftelsen Skåne: https://www.sparbanksstiftelsenskane.se/s%C3%B6k-projektanslag-13751775

Två gånger per år tar stiftelsen emot ansökningar om finansiering av projekt inom idrott, kultur, näringsliv, utbildning och forskning. Vårens ansökningsperiod är öppen 1 februari till 31 mars och höstens ansökningsperiod är öppen 1 augusti till 30 september.

 

Har ni frågor ang utbildningar kan ni kontakta Klubbkonsulent Oscar Johansson:

Mejl: This is a mailto link

Tele: 0704-973708

Skribent: Oscar Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Seglarförbund
RF-SISU Skåne, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0727014384
E-post: This is a mailto link

Se all info