Hoppa till sidans innehåll

36st nya Instruktörer/Tränare i Skåne

04 JUN 2019 15:57
Under långhelgen har det utbildats instruktörer och tränare i Råå!
  • Uppdaterad: 04 JUN 2019 15:57

Det blev en toppenhelg där vädergudarna va på vår sida - det skulle nämligen genomföras utbildning. Denna skulle innefatta både teoretiska- men huvudsakligen många praktiska moment på vattnet. 

Totalt 36st deltagare skulle utbildas från totalt 17st olika klubbar - 15st av dessa var Skånska klubbar. Föreläsarna Mattias Karlsson, Jonathan Åhlander och Oscar Johansson var på plats för att utbilda dessa blivande ledarna. 

Nytt för 2019 var att kursen genomfördes i Råå med hjälp av Råå Jolleklubb och Råå-Helsingborgs Segelsällskap. Vi valde även att utöka redskapen från enbart C55or (som vi tidigare använt oss av) till Optimistjollar och RS Fevor. Detta så att instruktörerna och tränarna fick testa på att utbilda i 3 olika redskap och få mer specifik kunskap om dessa båttyper. 

Skånes Seglarförbund vill rikta ett stort tack till arrangerande klubbar och alla deltagare som gjort denna kursen till ett lyckat arrangemang! Vi vill även passa på att önska alla nyutbildade instruktörer ett stort lycka till med er nya karriär och engagemang inom segling. 

Skribent: Oscar Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Seglarförbund
RF-SISU Skåne, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0727014384
E-post: This is a mailto link

Se all info