RS Feva preparations läger inför JSM 2023

  • 26 jun 2023

image: RS Feva preparations läger inför JSM 2023

Tre intensiva dagar fyllda med massor av segling, skoj och gemenskap : )

 

Anmälan  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTUIM07Wu8EyzkicpP0LSEkCeE9sbMeITscwGl95krDGFQew/viewform

 

Tjena alla glada seglare, föräldrar och anhöriga. Jag, Gabrielle, och mina fantastiska kollegor Emil och Ebba har roddat för att hålla ett intensivläger inför JSM 2023 som går nere i Stenungsund.

Denna inbjudan är avsedd för alla engagerade Feva seglare i Uppland-Gästriklands som planerar och har anmält sig till att segla JSM i RS Feva 2023.

Syftet med detta läger är att under tre intensiv segla och återfinna sina rutiner i fevan efter en potentiellt slapp sommar. Vi kommer fokusera på att hjälpa till att slipa lite på dem som varje besättning anser att de behöver förbättra. Detta innebär att vi kommer jobba på individnivå med alla seglar för att alla ska kunna bli så peppade och redo som möjligt inför årets Junior SM!!

 

Lite allmän information och krav:

Deltagarna måste vara över ålder 12, och ha ambition att delta på JSM
Det pågår från: kl 9:30 måndag den 7 augusti - kl 16 onsdag den 9 augusti
Vi kommer vara på: Klinten, en tillhörande ö till Uss Frukost, Lunch och Middag lagas och äts gemensamt Seglare och ledare ihop, kommer sova över i ett hus (på golv) två nätter.
På måndag träffas vi alla seglings redo, vid grinden till Uss, då vi kommer rigga båtarna och stuva packning, för att sedan gemensam segla  tvärs över ekoln till ön Klinten. Vi återvänder till Uss klubb hamn till lunch onsdag. För att avsluta lägret med att gemensamt packa ihop alla fevor och förbereda för transport ner till Stenungsund.
Se generell dagsplan och packlista nedan!
Vid frågor och funderingar vänligen hör av er till mig, via mail: gabrielle.paul861@gmail.com

Ses snart gänget!! - Gabbi