Hoppa till sidans innehåll
Foto: Björn Hedin

Coronan stoppar inte Tränareutbildning,18 anmälningar

24 FEB 2020 13:33
Teori 18-19 april. Praktik 1-3 maj. Toppat lärarteam!
  • Uppdaterad: 09 APR 2020 09:44

Pga coronakrisen kommer teoridelen att ges på distans. Praktiken beräknar vi kunna genomföra som planerat, men anpassad till den rådande smittorisken. 

Här kommer lite info!

Tid: Lördag 18/4 och söndag 19/4 klockan 10-17 bägge dagarna.

Det kommer bli paus för lunch på minst 40 minuter bägge dagarna. Exakt när den inträffar är inte säkert men ungefärlig start kring 12:00-12:30.

Online utbildningen denna helg kommer genomföras via Zoom.

Zoom kan man installera på sin dator oavsett om man har mac eller pc. Ni kommer få en länk innan helgen på hur man gör om ni inte redan har ett zoom konto.

 Ni kommer få en länk som man använder för att gå med.

 Man behöver ha en dator med webkamera och fungerande mikrofon Det bästa är om man har ett headset (hörlurar med mikrofon som tex till mobilen) för att då blir det bäst ljud då det annars kan bli rundgång eller metalliskt ljud. Under föreläsningsdelarna så kommer era mikrofoner vara avstängda och frågor ställer man i chatten. I delarna där man har grupparbete/gruppdiskussion kommer ni få arbeta med varandra i små grupper.

 Seglingens Ledarskap GRUND eller den som tidigare kallades plattformen är en obligatorisk utbildning att ha gjort för att hänga med i denna kurs. Om ni inte har genomfört någon av dessa, gör Seglingens Ledarskap GRUND online innan helgen då vi kommer gå igenom så alla är klara. Hör av er till Per Ek vid några frågor kring detta på This is a mailto link

Kursen kommer använda sig av litteraturen ”Optimistboken”, ”Segla Optimist”, ”Segla Flera” och ”Segla Kölbåt”.

Man behöver inte ha alla dessa böcker men det är bra om man har någon av dem tillgänglig då de innehåller mycket material kring vad som är viktigt när man planerar för att hålla ett eget pass. Om man inte har en av de böckerna själv kanske klubben har som man kan låna så länge. Går det inte att lösa så ta kontakt med oss så hjälper vi er att lösa det.

Ses i helgen!

/Mattias Karlsson, Fredrik Norén och Christian Harding

 

Skribent: Klas Elwinger
Epost: This is a mailto link

Segling i Uppsala

Vi finns på Facebook

Play the Rules. Testa ditt
regelkunnande

Postadress:
Upplands/Gästriklands Seglarförbund
Hinrik Nyberg, Askvägen 12C
756 53 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info