Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bjorn Zetteratrom

Anmälan Rikskval 2021

19 APR 2021 19:57
Vi öppnar nu anmälan till årets rikskval men som med allt annat är det lite speciellt i år...
  • Uppdaterad: 19 APR 2021 19:57

Med hänsyn till de restriktioner som föreligger p.g.a. Covid 19 kan det tyvärr komma att bli förändringar och vi har även ett något annorlunda upplägg i år vad gäller anmälan och betalning så vänligen håller er uppdaterade via SOF:s och arrangörernas hemsidor (MaSS och OXSS) samt Sailarena
Vår förhoppning är att vi ska kunna ha ett Rikskval som planerat 14-16 maj i Marstrand och 22-23 maj i Oxelösund. Anmälan är därför öppen nu och ska vara gjord senast den 30 april genom att fylla i anmälningsformuläret Med hänsyn till osäkerheten avvaktar vi med att ta in betalning till nytt besked lämnats av myndigheterna i början av maj. 
Mot bakgrund av den reglering vi har att förhålla oss till så reserverar SOF och arrangörerna sig för att tävlingarna kan komma ställas in eller andra begränsningar behöva ske även med kort varsel.
För det fall deltagarantalet måste begränsas kommer barn födda 2010 tyvärr inte ges möjlighet att delta. Vår förhoppning är att detta inte ska behöva ske.
För övrigt hoppas vi på förståelse för de regler och anvisningar som kommer gälla för att vi ska kunna följa myndigheternas råd och riktlinjer och att vi tillsammans hjälps åt att göra detta till ett smittsäkert arrangemang med mycket seglingsglädje.
Anmälan hittar ni här.
Inbjudan finns på Sailarena.
Skribent: Malin Rybeck
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png