Hoppa till sidans innehåll

Stora Inspirationsdagen

18 FEB 2020 10:14
För att inspirera till segling i alla dess former så genomför VVSF en inspirationsdag i Vänersborg den 18/4. Fokus kommer att vara på ungdomar och vilka förutsättningar som krävs för att inspirera till fortsatt segling genom hela livet.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2020 10:14

Oscar Pantzare kommer att berätta  om sina erfarenheter  som seglare och tränare. Oscar utsågs 2019 till "Årets Tränare" av SSF och han kommer ursprungligen från Vänern och Skoghalls BS. Fler inspirerande programpunkter utlovas där även praktiska seglingsmoment finns på programmet. Lägg in lördagen den 18 april i kalendern och slut upp i Vänersborg för en inspirerande och givande dag i seglingens tecken. 

Vi önskar att du, ung som gammal, vill vara med och dela dina erfarenheter och tankar under dagen. Deltagare under 26 år kommer att jobba i särskild workshop för att era ide'er ska synas och tas tillvara på bästa sätt.

Lunch och fika bjuder VVSF på och du anmäler dig via ett mail till This is a mailto link senast den 10:e april. Meddela eventuella allergier.

Vi startar dagen med fika 09.30 och beräknar avsluta c:a 16.00 

Plats: Vänersborgs SS, klubbuset på Sanden.

Utlottning: Alla deltagare deltar i ett lotteri med fina priser.

Välkomna 

VVSF Styrelse

Inbjudan för utskrift

Skribent: Thomas Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Värmland-Västergötlands SF
Thomas Gustafsson, Karforsen 521
660 57 Väse

Kontakt:
Tel: 0705897221
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONSER