Hoppa till sidans innehåll

DM-helgen i Vänersborg

24 SEP 2018 11:31
Lördagens jolleseglingar samt kölbåtsträningen på lördag eftermiddag tvingades tyvärr ställas in p.g.a för hårda vindar i samband med stormen Knud. Till söndagens kölbåts-DM hade dock vindarna lugnat sig och seglingarna genomfördes enligt plan.
  • Skapad: 24 SEP 2018 11:31

Vänersborgs Segelsällskap stod som värdar för arrangemanget och genomförde det som vanligt med bravur både vad gäller seglingarna på vattnet samt kringarrangemang i form av regattamiddag på lördagskvällen samt rikligt med förplägnad under tävlingsdagen. Årets regatta samlade 7 besättningar och seglingarna genomfördes i VäSS tre CB66:or Det var otroligt jämnt i resultatlistan efter grundomgången som skulle ta fram tre besättningar till en finalserie, men efter lite räknande visade det sig att Team LPO Vänersborg, Team Skoghall samt Team Karlskoga belade de tre platserna i finalserien, Även finalserien blev otroligt jämn där samtliga besättningar hamnade på 6 poäng och resultatet i sista seglingen för dagen blev helt avgörande. Segrande ur striden gick Team LPO Vänersborg med Team Skoghall på andra plats och Team Karlskoga på tredje. 

Pristagarna ses nedan med Team LPO Vänersborg bestående av Pontus och Lucas Andersson och Olga Eskilsson överst på pallen. Team Skoghall till vänster bestående av Jesper, Henrik och Marianne Stålheim. För Team Karlskoga på tredje plats seglade Magnus Olofsson, Fredrik Spjut och Per Trulsson.

Ett stort grattis till pristagarna och ett stort tack till Vänersborgs Segelsällskap för suveränt genomfört arrangemang.    

Pristagarna i DM kölbåt.

Skribent: Thomas Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Värmland-Västergötland SF
Thomas Gustafsson, Karforsen 521
660 57 Väse

Kontakt:
Tel: 0705897221
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONSER