Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Info JSM

23 FEB 2022 21:26
Information med anledning av taket per klass på JSM.
  • Skapad: 23 FEB 2022 21:26

Det som är så kul, att många vill segla JSM, har tyvärr lett till att båda för optimistklasserna har blivit fulla och reservlista har öppnats för klasserna.

SOF och arrangören arbetar för att försöka få med alla och har goda förhoppningar om att lyckas så fortsätt att anmäla er genom att sätta upp er på reservlistorna. Har ni ändrat er och vill segla Coming stars istället anmäl detta till This is a mailto link.

För er som missat Coming Star klassen så vill vi passa på att slå ett extra slag för denna optimistjolleklass med egna tränare på banan och land. Det är klassen för dig som vill träna för framtida segrar. Här lägger vi fokus på att vi ska utvecklas som seglare och funderar mindre på resultatet. Coacherna som vi tillhandahåller kommer att anpassa formatet dag för dag så att seglarna lär sig så mycket som möjligt. Det blir mycket segling på området precis utanför hamnbassängen. Klassen är öppen för alla seglare som självständigt, eller med egen hjälp av stödpersoner, kan hantera sin båt in och ut ur hamnen. Inga åldersgränser mer än att du max får fylla 15 år under året. 

Skribent: Malin Rybeck
E-post: This is a mailto link
 
AB Karit 

Baltic_black.png