Hoppa till sidans innehåll

Speakers i Strängnäs


I Strängnäs har vi förmånen att guidas genom seglingarna av tre speakers: Björn Smit, Fanny Lindblad och Simon Cederholm. 

Björn Smit är en rutinerad seglare, uppvuxen söder om Göteborg. Björn har många års erfarenhet, både som seglare men också som tränare i Kullavik och GKSS och styrelseengagemang i både klubben och distriktet. Björn gör sin andra säsong som speaker, senast träffades han på Ekerö under Allsvenskan. Han deltog även i GKSS lag i Malmö förra säsongen. 

Jag heter Fanny Lindblad och är 16 år gammal. Jag går första året på Europaskolan (ligger precis ovanför ångbåtsbryggan) i en samhällsklass med estetinriktning. Jag har egentligen ingenting med segling att göra, men min bror seglar. När han skulle åka på JSM i segling ett år, så följde jag med som funktionär. Jag fick agera speaker då, vilket var jätte kul. Eftersom jag tycker om att prata, vara spontan och lära känna nya människor. Sen den gången har jag följt med min bror till JSM två gånger, som just speaker. Det är fortfarande jätte kul, och därför anmälde jag mig till detta!


Jag heter Simon Cederholm och är 20 år och är uppväxt med segling. Jag har själv varit med och deltagit i Allsvenskan under de två första åren och tycker att det är ett superroligt koncept. Men i år valde jag att inte delta då jag inte egentligen inte skulle vara på någon av seglingarna. Men när jag fick den här möjligheten av både seglelsällskapet och även av vår samarbetspartner Europaskolan så kunde jag inte säga nej. Att få vara med och göra så att både seglare och åskådare får en bra helg gör mig supertaggad.

Uppdaterad: 17 MAJ 2017 23:21

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info