Hoppa till sidans innehåll

För deltagare


INFORMATION OM WOW 2022 PÅ EKERÖ

Svenska Seglarförbundet och Ekerö Båtklubb hälsar seglare, funktionärer och åskådare välkomna till Ekerö och Jungfrusund för en spännande helg när Women on Water skall seglas och det skall avgöras vem som representerar Sverige på Women Champions Leauge.

Tävlingen är registrerad i Sailarena. Anmälan öppnar den 1 juni och anmälningsavgiften på 5.000 kr ska vara betald senast den 15 augusti.
Läs mer om regler och villkor i inbjudan.

En besättning som är anmäld och godkänd ska vara registrerad i Sailarena senast måndagen den 29 augusti.

Arrangören kommer att erbjuda lunchpaket de två tävlingsdagarna. Lunchpaket kan beställas här: Kommer inom kort

Kappseglingarna kommer avgöras på Vårbyfjärden. Här har det tidigare seglats Allsvenska omgångar, vilka bjudit på fina och jämna seglingar.

Bästa sättet att följa kappseglingarna är givetvis från sjön om man kan komma båtvägen, men det kommer också gå alldeles utmärkt att följa seglingarna från bryggan nedanför Olearys i Jungfrusund. Lite beroende på vindriktning, men i bästa fall blir start/mål precis utanför bryggnocken.

Det går också utmärkt att följa tävlingen via den live-sändning som sker på Facebook och Youtube.

För att ta sig till Jungfrusund åker man antingen mot Ekerö via Bromma om man kommer norrifrån eller så tar man färjan från Slagsta färjeläge om man kommer söderifrån. Skall man åka med allmänna kommunikationer är det buss från Brommaplan till Ekerö Centrum eller Tappström och där byter man till buss 303 som går till Jungfrusund.

Karta WOW.JPG

Uppdaterad: 15 MAJ 2019 11:19 Skribent: Claes Lundin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info