Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malcolm Hanes

Allsvenskan Segling höjdpunkten under Jungfrusund Race Week

30 MAJ 2016 18:37
Det blir högt tempo, mycket spänning och förhoppningsvis en perfekt vind när Allsvenskan Seglings andra deltävling för i år äger rum på vattnet utanför Jungfrusundsmarina helgen den 10-12 juni. Ekerö Båtklubb ansvarar för arrangemanget och de står stadigt i startgroparna och är redo att dra igång.
  • Skapad: 30 MAJ 2016 18:37

Det laddas nu för fullt inför deltävling 2 som kommer att gå av stapeln på Ekerö närmare bestämt på vattnet precis utanför Jungfrusunds Marina. Som vanligt bjuder Allsvenskan Segling på publikvänliga tävlingar nära land med kommentatorer och bildskärmar där resultat och antal meter mellan båtarna presenteras. – Det blir högt tempo och fullt med båtar på fjärden under tävlingarna. Säger Jan Björnsjö från Ekerö Båtklubb (EBK) som tillsammans med Svenska Seglarförbundet är värdar för Allsvenskan Seglings andra deltävling.

Utöver kampen mellan de 18 klubblagen i Allsvenskan Segling händer mycket annat roligt för hela familjen nere kring Jungfrusunds Marina denna helg. Alla roligheter samlas under namnet ”Jungfrusunds Race Week”. – Vi vill skapa ett årligt återkommande evenemang med fokus på sport och upplevelser för hela familjen samtidigt som vi vill visa upp Jungfrusund Skärgårdsstad, säger Olle Nordberg som är en av initiativtagarna i programbladet.

 

Hela programmet för Jungfrusunds Race Week kan du läsa här.

Här kan du följa Allsvenskan Segling på Facebook.

Här kommer vi löpande uppdatera med bra information för dig som besöker Allsvenskan Segling på Ekerö 10-12 juni.

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info