Hoppa till sidans innehåll

Svenska Sjö


Svenska Sjö jobbar för att erbjuda landets båtägare och båtklubbar de bästa försäkringslösningarna och har gjort det sedan 1967. Svenska Sjö ägs av landets båtorganisationer däribland Svenska Seglarförbundet vilket bland annat innebär att överskottet går tillbaka till båtlivet och även direkt till kunder och klubbar i form av resultatbonus. Idag är närmare 50 000 försäkrade i Svenska Sjö.

-Vi på Svenska Sjö vill i allmänhet bidra till att båtlivet växer och i synnerhet inom våra ägares verksamhetsområden. Klubblivet är navet inom svenskt båtliv och därmed viktigt att ständigt utveckla. Seglarförbundet med alla dess klubbar är en av våra största ägare som också har en stor verksamhet på alla nivåer, säger Per Grywenz
-Svenska Sjö är en stark partner till svensk segling och är engagerad inom många olika områden inte minst med bra och förmånliga försäkringar till våra medlemmar men också som aktiv partner till några av våra största seglingsevent som Allsvenskan och Mästarnas Mästare, säger Marie Björling-Duell.
Uppdaterad: 05 MAR 2020 14:44

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info