Hoppa till sidans innehåll

Liros Ropes


Samarbetet med Liros är på ett brett plan där Liros sträcker sig mellan både att vara en aktiv partner från de tidiga junioråren till vårt landslag SWE Sailing Team men också Allsvenskan Segling.

- Allsvenskan är bra för svensk segling på flera sätt och med starka partners kan vi tillsammans nå de övergripande målen att utveckla svensk segling, våra seglare men även att stimulera det aktiva kappseglingsintresset, säger Marie Björling-Duell, förbundsdirektör på Svenska Seglarförbundet.

- För oss på LIROS som verkar inom båtbranschen är det viktigt att stötta svensk segling framåt i flera olika sammanhang, säger Johnny Källman, VD LIROS Scandinavia.

Om LIROS
LIROS är en av världens största och marknadsledande tillverkare av yachtlinor, flygsport - linor och tekniska speciallinor för industriella ändamål. Tack vare branschens modernaste tillverkningsanläggning kan LIROS utveckla och tillverka linor för i stort sett alla kunders behov och önskemål. Moderna tillverkningsprocesser skapar en extremt kvalitetssäker produkt, vilket är grunden för hela LIROS produktprogram.

Till Liros hemsida. 

Klubberbjudande - flytvästar 

Uppdaterad: 05 MAR 2020 14:33

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info