Hoppa till sidans innehåll

Svenska Seglarförbundet söker projektledare/klasstränare i Optimist

27 OKT 2016 16:08
Vill du vara med och utveckla svensk optimistsegling närmaste åren, både verksamhet, tränare och seglare kan detta vara ett uppdrag för dig.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2016 16:36

Svensk optimistjollesegling är i en spännande utvecklingsfas och Svenska Seglarförbundet (SSF) söker därför tillsammans med Svenska Optimistjolleförbundet (SOF) en engagerad och driven projektledare/klasstränare. 

Uppdrag
I ditt uppdrag ingår att:

  • I samverkan med SOF och andra inom SSF:s organisation driva, planera och koordinera träningsaktiviteter men också delvis själv vara tränare.
  • Ha en sammanhållande roll för tränare i klassen för att sprida kunskap och medverka till erfarenhetsutbyte genom exempelvis tränarträff på rikskval och JSM.
  • Utveckla träning och tävling så verksamheten sker i enlighet med SSF:s anvisningar för barn och ungdomssegling.
  • Finnas till hands för klubbar och andra tränare när det gäller klasspecifik kompetens.
  • Samverka med optimisttränare och SSF:s klasstränare för att guida seglare över i nya klasser och få fler att fortsätta med segling efter optimisten.

Upplägg
Du jobbar i nära samarbete med SOFs styrelse i planeringen av säsongen och olika träningsaktiviteter. Du ska självständigt sedan detaljplanera och genomföra de olika aktiviteterna som kan innebära kontakter med klubbar, distriktsseglarförbund, sailcoacher och andra tränare. Du rapporterar din tid och avlönas av SSF med vilka du löpande också har kontakt för att samverka kring förbundets riktlinjer för barn och ungdomssegling.

Din bakgrund
Vi söker dig som är en erfaren tränare med SSF:s tränare röd utbildning eller motsvarande. Du har goda projektledaregenskaper, har lätt för att samverka med andra för att få saker att hända och bra på att återkoppla. Du är strukturerad och har bra administrativförmåga. Vi ser gärna att både tjejer och killar söker tjänsten.

Omfattning
Tjänsten omfattar ca 35 heldagar under säsongen 2017 varav ca 30 % är administrativt.
Är du rätt person finns möjligheter till förlängning även 2018. Då SSF inte är momspliktig kommer ersättningen att betalas ut som lön alt att du själv betalar momsen.

Ansökan & kontakt
Är du intresserad eller har frågor om tjänsten så hör av dig snarast till Marit Söderström Nord på Svenska Seglarförbundet 08-459 09 94 eller mejla din ansökan senast 15 november This is a mailto link.

Här kan du ladda ner hela annonsen (pdf).

 

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

Lär dig segla i sommar!

En upplevelse för livet!

Läs mer
och boka!

Svenska seglarförbundet
Läs mer