Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


I år hoppas vi kunna slå deltagarrekord och har därför ändrat upplägget för anmälan för att så många som möjligt ska kunna vara med (nu när vi har gott om plats!)

Enskild deltagare U25
Som enskild deltagare anmäler du dig själv (dock alltid som representant för din klubb, klassförbund eller distrikt). För dig som är under 25år. Obegränsat antal U25-deltagare per klubb. 

Enskild deltagare
Som enskild deltagare anmäler du dig själv (dock alltid som representant för din klubb, klassförbund eller distrikt). Varje klubb har möjlighet att anmäla upp till fem deltagare för totalt 500kr. Är ni 6-10 deltagare kostar det ytterligare 500kr.  

Klubbdeltagare 
Om ni har tänkt att samlas flera personer från klubben, exempelvis i klubblokalen, har ni möjlighet att anmäla er som "Klubbdeltagare". Då anmäler sig EN person från klubben och klubben får en inloggning som ni kan använda för att logga in på portalen och sedan följa programmet tillsammans.  

Kostnad
Enskild deltagare U25: deltar utan kostnad. Subventionerat via U25-projektet.
Enskild deltagare: 500kr för upp till fem deltagare per klubb/klass/distrikt
Klubbdeltagare: 500kr för en gemensam inloggning (obegränsat antal som sitter tillsammans)
- No show avgift (om du anmäler dig, men sedan inte deltar) 500kr per person, gäller alla kategorier då vi har en licenskostnad per deltagare.  

Alla avgifter faktureras klubben/klassförbundet/distritket i efterhand. 

Anmäl dig här!

Obs, ska du vara ombud med rösträtt på Seglardagen (SSF´s årsmöte) anmäl dig även här. 

Uppdaterad: 03 APR 2020 15:22 Skribent: Emelie Lindström

Samarbetspartners

Annonser