Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Anmälan stängde kl.15:00 lördagen den 21 november 2020

I år hoppas vi kunna slå deltagarrekord och har därför ändrat upplägget för anmälan för att så många som möjligt ska kunna vara med (nu när vi har gott om plats!)

Enskild deltagare U25
Som enskild deltagare anmäler du dig själv (dock alltid som representant för din klubb, klassförbund eller distrikt). För dig som är under 25år. Obegränsat antal U25-deltagare per klubb. 

Enskild klubb/klassförbund/distriktsdeltagare
Enskild deltagare: 500kr totalt per klubb/klass/distrikt som har en anmäld deltagare, oavsett hur många klubbkompisar som anmäler sig. 

Enskilda deltagare utan klubbtillhörighet:
Är du ny inom segling eller inte hittat din klubb ännu är du också varmt välkommen till Seglarträffen! Kostnaden är då 500kr och fakturan skickas direkt till dig istället för till en klubb. 

Klubbdeltagare: pga. de nya skärpta restriktionerna finns det numera endast möjlighet att deltaga som enskilda deltagare. Vi önskar att varje klubb efterföljer de rådande restriktionerna och undviker att samlas i klubblokalen eller liknande. Vi "ses" på plattformen för Seglarträffen istället!  

Alla avgifter faktureras klubben/klassförbundet/distriktet i efterhand.

Viktigt! Alla som vill deltaga på Seglarträffen måste anmäla sig själva. Inloggningslänken ni får sedan är unik och kan bara användas av just dig.  

- No show avgift (om du anmäler dig, men sedan inte deltar) 500kr per person, gäller alla kategorier då vi har en licenskostnad per deltagare. Detta innebär att du inte nyttjat din inloggning alls, du behöver alltså inte deltaga på alla verkans föreläsningar.  

Alla avgifter faktureras klubben/klassförbundet/distritket i efterhand. 

Anmälan till Seglarträffen stängde kl.15:00 lördagen den 21 november 2020

Anmäl dig här!

Obs, ska du vara ombud med rösträtt på Seglardagen (SSF´s årsmöte) anmäl dig även här. 

Uppdaterad: 03 APR 2020 15:22 Skribent: Emelie Lindström

Samarbetspartners

Annonser