Hoppa till sidans innehåll

Samarbeten


Svenska PostkodLotteriet
Svenska PostkodLotteriet gav stöd till Svenska Seglarförbundets projekt ”Gå På Vatten”. Projektets syfte var att utveckla SSF Seglarskola och därmed erbjuda fler människor möjligheten att komma i kontakt med aktiviteter nära vattnet. Gå På Vatten genomfördes under år 2014-2015.

SPL_logo_2013_FC

Lotteriet för en bättre värld

Svenska PostkodLotteriet får sin intäkter från lottförsäljning och ger hela vinsten till ideella ändamål. Över en miljon svenskar deltar i Lotteriet som sedan 2005 har delat ut 3,8miljarder till de organisationer som Lotteriet stöder.

 

Nämnden för Båtlivsutbildning
SSF Seglarskola samverkar med Nämnden för Båtlivsutbildning. Alla våra seglarskolor har behörighet att utfärda deras Seglarintyg 1 och 2. För mer information om dem se deras hemsida: www.nfb.a.se

 

Håll Sverige Rent
SSF Seglarskola är kampanjvän till Håll Sverige Rents kampanj ”Var rädd om din arena”. Tillsammans sprider vi kunskap om allemansrätten.

HSR var radd om din arena Vindsurf

 

Svenska Livräddningssällskapet
Att lära sig om bad-, båt-, is- och solvett är en naturligdel av SSF Seglarskola. Därför samarbetar vi med Svenska Livräddningssällskapet kring deras ”Barnens Livräddningsskola”.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:55 Skribent: Theres Wolgast
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info