Hoppa till sidans innehåll

Samarbete med SISU


Lärtimmar

Så fort någon lär sig något vill SISU vara med. Deras motto är "Vi är där idrotten lär". När två personer, eller fler, och en ledare träffas och det sker ett lärande så kan det kallas en lätgrupp. En träningsgrupp är också en Lärgrupp under förutsättning att passet innehåller min 45 min teori och det är två deltagare och en ledare. Vilket träningspass i segling har inte genomgångar före och efter övning?
Detsamma gäller när vi lär oss om navigering, planerar större regattor som vi inte har arrangerat tidigare eller lär oss om kappseglingsreglerna.
Mer om lärgrupper läser du SISU:s hemsida

Utbildning ger mer utbildning
Genom att samarbeta med SISU när klubben genomför sina utbildningar, skapas en resurs hos SISU. Denna resus kan användas till kursmaterial, utbildning för klubbens ledare och andra medel för att göra klubbens utbildningar ännu bättre. 
Kontakta SISU i ditt distrikt så hjälper de dig vidare.              


Klubbens SISU konsulent
I varje SISU distrikt arberar en idrottskonsulent med ansvar för att stötta just seglingsföreningarna i det distriktet. Dessa konsulenter samarbetar i stor utstreckning med Klubbkonsulenterna. De är duktiga på föreningsarbete, värdegrundsfrågor och mycket annat som kan vara nyttigt för klubben.  

Kontakta SISU i ditt distrikt , din klubbkonsulent eller Klubbstödsansvarig Emelie Lindström This is a mailto link för mer information.

Uppdaterad: 09 JAN 2019 13:29

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info