Hoppa till sidans innehåll

Fortbildning Instruktör/Tränare


DU som Ledare är viktig för Seglingen, för att du ska kunna utvecklas som ledare få nya verktyg och inspiration till ditt ledarskap har vi samlat kurser, övningsmaterial, webbplatser att fortbilda dig inom här nedan. 

Håll utkik efter Seglingens fortbildnings träffar här

SISU Idrottsutbildarna är idrottens studieförbund. SISU hjälper idrottsföreningar med alla former av utbildning och utveckling. SISU Idrottsutbildarna utvecklar och genomför tränarutbildningar för tränare inom alla idrotter och åldersgrupper. SISUs tränar utbildningar är ett bra komplement till Seglingens grenspecifika kurser.

Tränarpasset är en webbplats  www.tranarpasset.com  där SISU samlar kunskap och de tips som samlas in från forskare och tränare och andra med beprövad erfarenhet. SISUs förhoppning med Tränarpasset är att innehållet ska vara både relevant och direkt användbart för dig som är tränare!  Registrera dig till tränarpasset här

Här kan du läsa mer om SISUs utbud för tränare:
SISU tränarutbilding
Inkluderande ledarskap för att möta idrottare med NPF 
Övningsbank för barn: övningarna på den här sidan är tagna från materialen Basträning för barn och Träna kroppen och hjärnan.
Inkluderande Idrott

Ledare som lyssnar:
Folkhälsomyndigheten har tagit fram en kostnadsfri webbutbildning, ledare som lyssnar. Du lära dig mer om vad psykisk hälsa är och varför den kunskapen spelar roll för dig som ledare. Hur ditt ledarskap kan stärka den psykiska hälsan hos de som du leder. Den är uppdelad i fyra delar, varje del tar 10-20 min att göra.
Gå direkt till kursen här

Uppdaterad: 25 FEB 2020 13:54 Skribent: Jenny Axhede
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info