Hoppa till sidans innehåll

Förarintyg för fritidsbåt


(Hitta direkt till utbildningen via SISU Förlag webbshop)

Förarintyg för fritidsbåt är utbildningen för dig som vill ta förarintyg och få kunskaper för att känna dig tryggare ute på våra vatten. Vi lotsar dig till allt du behöver kunna för att ta intyget på egen hand eller tillsammans med andra i en lärgrupp på din klubb.

Du behöver ha tillgång till ett övningssjökort och navigtionsbestick annars hittar du allt på webbplatsen, det krävs alltså ingen ytterligare kurslitteratur. 

SOMMARERBJUDANDE!
Under hela sommaren får du 40% rabatt på Förarintyg för fritidsbåt. Ange koden SOMMARKAMPANJ22 i kassan på sisuforlag.se för att erhålla rabatten.

Ordinarie pris är 1240 kr, som medlem i en klubb ansluten till Svenska Seglarförbundet har du rabatt på denna utbildning.
Använd rabattkod i kassan för 20 % rabatt Kod: medlemiklubb

Du köper inloggning till utbildningen via SISU Förslag webbshop 

Lärgruppshandledning: Förarintyg för fritidsbåt
Besök webbplatsen Förarintyg för fritidsbåt

Om du fastnar och inte kommer vidare har vi skapat en Facebookgrupp dit du kan vända dig med dina frågor om innehållet i kursen. Du hittar den gruppen här: https://www.facebook.com/groups/435331781006026

För att få intyget behöver du – efter avslutad utbildning – söka och utföra prövning hos en av NFB auktoriserad förhörsförrättare. Du hittar kontaktuppgifter till din närmaste förhörsförättare på www.batlivsutbildning.se. Avgiften för förhöret är förnärvarande 625 kr + eventuellt 65 kr för intygsboken om du inte har den sedan tidigare.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:16

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info