Hoppa till sidans innehåll

Kappseglingsregler


Grundkurs Kappseglingsregler 

I den här webbkursen går vi igenom grunderna i de regler och villkor som gäller för segelsporten. Det är bra om du har tillgång till en regelbok, Kappseglingsreglerna 2021-2024. Den tryckta boken kan beställas från Svenska Seglarförbundet. Boken finns också på internet att läsa online eller ladda ner som pdf-fil.

Kursen innehåller sex olika block med flera videoavsnitt som beskriver alla grundläggande delar av kappseglingsreglerna. Dessutom finns det ett antal avsnitt med fördjupningar och kontrollfrågor som tillhör respektive block. Dessa hittar du under menyn Självstudier.

Länken till kursen hittar du här

Grundkurs Kappseglingsregler görs enskilt på Seglingens utbildningsportal eller som lärgrupp tillsammans på klubben. Kursen tar ungefär två timmar att genomföra.Efter avslutad kurs kan kursdeltagaren genomföra  ett individuellt webbaserat regelprov. Godkänt prov ger dessutom behörighet för vidare utbildning till Tränare och Domare på Regional Blå nivå. Regelprovet ingår inte i Grundkurs för kappseglingsregler utan köps seprarat via länken nedan. Regelrpovet kan också genomföras utan webbkurs för den som vill.

Läs mer om Grundkurs Kappseglingsregler och gör din anmälan här

Läs mer om Regelprovet och gör din anmälan här

Uppdaterad: 11 JUN 2018 13:06

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info