Hoppa till sidans innehåll

SeglarTräffen 2020


SeglarTräffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationseldare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration!

En av årets nyheter är att konferensen är helt digital. En annan nyhet är att Seglardagen (seglarförbundets årsmöte) arrangeras i samband med SeglarTräffen. Därför har vi också valt att sprida ut föreläsningarna under en hel veckas tid! Vi hoppas att ni finner programpunkterna både informativa och inspirerande!
Se hela programmet här 

Varmt välkomna! 


I år hoppas vi kunna slå deltagarrekord och har därför ändrat upplägget för anmälan för att så många som möjligt ska kunna vara med. Du kan välja ett av tre sätt att anmäla dig:

Enskild deltagare U25
För dig som är under 25år  (född 1995 eller senare) . Som enskild deltagare U25 anmäler du dig själv (dock alltid som representant för din klubb, klassförbund eller distrikt). Obegränsat antal U25-deltagare per klubb. 

Enskild deltagare

Som enskild deltagare anmäler du dig själv (dock alltid som representant för din klubb, klassförbund eller distrikt). Varje klubb har möjlighet att anmäla upp till fem deltagare för totalt 500kr. Är ni 6-10 deltagare kostar det ytterligare 500kr.  

Klubbdeltagare 
Om ni har tänkt att samlas flera personer från klubben, exempelvis i klubblokalen, har ni möjlighet att anmäla er som "Klubbdeltagare". Då anmäler sig EN person från klubben och klubben får en inloggning som ni kan använda för att logga in på portalen och sedan följa programmet tillsammans.  

Kostnad
Enskild deltagare U25: deltar utan kostnad
Enskild deltagare: 500kr för upp till fem deltagare per klubb/klass/distrikt
Klubbdeltagare 500kr för en gemensam inloggning (obegränsat antal som sitter tillsammans)

Alla avgifter faktureras klubben/klassförbundet/distriktet i efterhand. 
- No show avgift (om du anmäler dig, men sedan inte deltar) 500kr per person, gäller alla kategorier då vi har en licenskostnad per deltagare.  

Ska du även representera din klubb, ditt distrikt eller klassförbund (med rösträtt) på Seglardagen, vänligen anmäl dig här också. https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1418653   


 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info