Hoppa till sidans innehåll

U25 clinic


Välkommen på en rolig och lärorik träningshelg i Saltsjöbaden 24-25 oktober 2020! 

Tillsammans kommer vi planera, arrangera och genomföra två fullspäckade dagar där vi varvar korta sprintrace i J70 med socialt häng och utrymme för att skapa nya bekantskaper. Vi kommer genom onlineseminiarier innan helgen startar få nya kunskaper i direktdömning, hur man arrangerar en seglartävling och taktik/strategi samt hur man seglar en J70 på snabbaste sätt. Genom ditt deltagande förväntas du deltaga under samtliga teoritillfällen om inte annat bestämts. Ta chansen att vässa dina kunskaper i sprintsegling och J70, samt njut av en av de kanske sista seglingshelgen för säsongen. Det är först till kvarn som gäller! 


Den 24-25 oktober är du mellan 15-25 år från hela landet välkommen att delta i en ungdomsclinic på KSSS där vi tillsammans utvecklar våra kunskaper inom sprintsegling och mer grenspecifikt J70.

Tillsammans kommer vi anordna och säkerställa hög kvalité under hela helgen tack vare kunniga domare och seglingsledare på plats, och naturligtvis engagerade deltagare. Det här är den perfekta helgen för dig som antingen vill utvecklas som seglare men också en helg för dig som vill ta nästa steg och utveckla din kompetens som antingen domare eller seglingsledare eller bådadera, och detta genom ett nytt och mer praktiskt upplägg. 

Förkunskaper: För att vi ska kunna garantera bra träning för deltagarna på plats behöver du ha grundläggande seglingskunskaper. Du ska ha god regelkunskap, båtvana och på ett säkert sätt kunna framföra en J70 tillsammans med din besättning. 

Övrigt: Med tanke på rådande situation förbehålls du rätten att få tillbaka pengar vid eventuellt sjukdomsfall. Om du visar minsta tecken på sjukdom ombeds du stanna hemma. Meddela oss om detta innan lägrets start vid sådant fall.

Anmälningsavgiften på 500 kr betalas senast den 16e oktober tilll SSFs bankgiro (641-6945). Ange namn( för och efternamn) samt klubb vid inbetalning.


Vi ser fram emot en kul helg tillsammans med er glada ungdomar! 

Julia Carlsson, SSF projektgrupp U25

Hugo Björklund, SSF projektgrupp U25  

Eva Forslund, SSF styrelse 

Gustaf Lindskog, SSF styrelse 


 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info