Hoppa till sidans innehåll

Kursprogram 2020


Här har vi samlat alla utbildningar som SSF är med och annordnar under hösten 2020. Programet har utbildningar internt från seglingen och även en del från sisu idrottsutbildarna. I slutet av programmet tipsar vi om utbildningar som ni kan beställa hem till er klubb och genomföra med extern föreläsare eller som lärgrupp tillsmammans i klubben.

Paraföreläsning med Fia Fjelddahl

Den 7 december kl 18:00-19:30 håller Fia Fjelddahl, Årets Kvinnliga Idrottare på Parasportgalan 2020 en digital kvällsföreläsning. 

Fia kommer bland annat att berätta om sin seglingsresa och hur hon seglade integrerat hemma i klubben och genom stora delar av seglargymnasiet. Vilka för- och nackdelar fanns det med det? Hon kommer även att prata om sitt senaste VM-silver på Inclusion-VM i Hamburg och säkert svara på dina frågor. 

Om det finns tid över kommer Karin Knigge att dra lite information och framtida idéer kring parasegling.  

Anmälan görs via mail till This is a mailto link med namn och klubb. Jag hoppas att vi ses den 7 december på Teams. Klicka här för att delta på föreläsningen

Alla är välkomna! 
Karin Knigge  
Paraseglingsansvarig Svenska Seglarförbundet 

VHF/SRC webbkurs 
På kursen får du lära dig om VHF-systemets uppbyggnad och användningsområden. Kursen genomförs kvällstid på distans via videolänk under två tillfällen på 2,5h vardera. Efter kursen är du redo att avlägga prov för att erhålla SRC-certifikat.

Beställningsbara kurser till klubben 

SCR/VHF webbutbildning
Parasegling – inkluderande ledarskap
Värdens bästa Idrottsförälder

Seglingens webbkurser
Våra webbkurser görs enskilt på Seglingens utbildningsportal eller som lärgrupp tillsammans på klubben. Oberoende vilket du väljer krävs induviduelt inlogg till kursen.
Seglingens Ledarskap Grund
Grundkurs Kappseglingsregler
Regelprov
Optimist för havet

Anmälan och vidare info om kurserna hittar du genom att klicka på önskad kurs. Vid frågor kontakta Jenny Axhede This is a mailto link

Uppdaterad: 08 SEP 2020 08:35 Skribent: Jenny Axhede
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info