Hoppa till sidans innehåll

Gross/Klinga startar egen webb-TV kanal

28 FEB 2018 13:00
Landslagsseglarna i 49er FX Julia Gross och Hanna Klinga från KSSS startar en egen Webb-TV kanal i samarbete med Solidsport. Målet är att nå ut med seglingen till en större publik, att öka intresset för sporten och för varumärket Gross/Klinga.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2018 19:47

- Den stora procenten av befolkningen kommer aldrig få uppleva hur det är att göra en satsning mot OS. Vi vill göra det möjligt och förmedla känslan genom att hänga med oss i satsningen för att se och förstå hur häftigt men svårt och tufft det är och vilken uppoffring det är att ha målet med en medalj i OS, säger Hanna Klinga.

Som tittare kommer man alltså att kunna följa Team GrossKlingas väg, genom timmar av träning, tävlingar, äventyr, glädje, tårar och mycket mer, mot OS 2020 i Tokyo på solidsport.com/grossklinga.

Fram till OS i Rio de Janeiro 2016 var seglarna Julia Gross och Hanna Klinga värsta konkurrenter och samtidigt träningspartners och vänner. Nu 2018 sitter de i samma båt med målet att ta en medalj i OS i Tokyo 2020. Tillsammans med Solidsport lanserar de i februari sin webb-tv kanal där tittaren får följa Team GrossKlingas väg mot OS 2020. Team GrossKlingas öppna sätt för allmänheten att följa med på sin satsning är ett helt nytt sätt att förmedla och bygga sitt varumärke på.

Pressmeddelande från Solidsport

Skribent: Marit Södersröm Nord
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info