Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pedro Martinez/Sailing Energy

Små förändringar i Hyeres

26 APR 2017 18:43
Andra dagen av världscupseglingarna i franska Hyeres bjöd inte på några stora förändringar. Samtliga fem svenska besättningar behåller sina positioner.
  • Skapad: 26 APR 2017 18:43

Det betyder att Carl-Fredrik Fock och Marcus Dackhammar fortfarande ligger bäst till bland svenskarna då de är kvar på tredje plats i 470 efter att ha blivit femma och åtta i dagens två race.

Även Carl P Sylvan och Marcus Anjemark behåller sin placering (fyra) efter att ha visat en jämn form och blivit sexa-tvåa-sexa i onsdagens tre seglingar i 49er.

- Vi fortsätter att segla stabilt med bra fart och fina vägval. Vi ligger på en fjärdeplats efter sex av 13 race med bra slagläge mot pallen, skriver de på sin Facebook-sida.

Precis som på tisdagen bjöd Hyeres på sydvästliga till västliga vindar, dock aningen mer än under första dagen. Starten blev uppskjuten något men när vinden väl kom landade den runt 5–8 m/s. Men det var två lågtryck som skulle passera och det blev en lång dag. Till slut dog vinden och i Laser hanns det bara med ett race.

I 49erFX började Klara Wester och Rebecka Netzler bra med en femteplats. Men sedan blev de tia och i dagens sista race slutade de på 19:e plats. Därmed föll de två platser i totalen där de nu är tolva.

 

För mer information: http://www.sailing.org/worldcup/regattas/hyeres_2017.php

Skribent: Mats Olsson
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info