Hoppa till sidans innehåll

Medieträff med OS-gänget

30 MAJ 2016 17:17
I strålande sommarväder hade seglarförbundet lyckats samla Sverige samtliga sju OS-seglare på måndagen i Stockholm. Och ett sådant unik tillfälle missar inte svensk sportmedia som slöt upp nästan mangrant.
  • Skapad: 30 MAJ 2016 17:17

Runt 20 journalister från bland annat TV-sporten, TT, Aftonbladet, Radiosporten och Dagens Industri (för att nämna några) hade kommit till Djurgården för att träffa de som ska försvara de stolta svenska segeltraditionerna i OS. De sju är; Josefin Olsson (Laser Radial), Jesper Stålheim (Laser), Max Salminen (Finnjolle), Lisa Ericson/Hanna Klinga (49erFX) och Anton Dahlberg/Fredrik Bergström (470).

Förbundskapten Magnus Grävare inledde med att berätta om Rio och de komplicerade förhållandena som råder där med starka strömmar och oförutsägbara vindar – samt segling både på platt vatten (i Rio-bukten) och ute i stora atlantvågor.

Därefter anslöt seglarna för fotografering i OS-kläder och för enskilda intervjuer.

IMG_2048
Även Fia Fjelddahl, som blev uttagen till Paralympics just denna dag, fanns med för att berätta om sin nyligen utkvitterade Rio-biljett och om sin satsning mot Paralympics – cirka två veckor efter OS.

IMG_2042
En stjärna intervjuar en annan. Karolina Kluft som kommer att ha en nyckelroll på OS i Rio som programledare intervjuar Josefin Olsson.

Skribent: Mats Olsson

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info