Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kevin Blomkvist

Välkommen till USM i matchracing 2021

24 MAJ 2021 05:00
Är du max 23 år och vill segla matchracing med dina kompisar? Då ska du anmäla dig till USM i matchracing som går 4 – 5 september i Skärhamn på Tjörn.
  • Skapad: 24 MAJ 2021 05:00

Det svenska ungdomsmästerskapet i matchracing är för ungdomar som fyller max 23 år under 2021. Besättningen ska bestå av tre personer och ni kommer att segla i tillhandahållna C55:or.

Matchracing är en fartfylld och utmanande form av kappsegling, två båtar möts i en match, först över mållinjen vinner. Här får man lära sig massor om både regler och taktik. En mästerskapscoach, som är en erfaren matchracingseglare, kommer att vara på plats för att dela med sig av sina bästa tips till alla deltagare. Det kommer också att finnas möjlighet att träna på fredagseftermiddagen.

Arrangörsklubben, Tjörns Segelsällskap, bjuder på lunch och middagar men medlemmarna öppnar även upp sina hem så att de som deltar på USM kan bo hemma hos en familj under tävlingshelgen.

Fyll i intresseanmälan idag men allra senast 1 augusti. Därefter tar vi ut de som får delta baserat på hur man ligger till på världsrankingen eller när man anmälde sig, först till kvarn gäller då det endast är 12 lag som får delta.

Läs inbjudan här.
Mer information hittar du här.

Skribent: Isabelle Lindsten
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad