Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till USM 2018

28 JUN 2018 14:51
För tredje åter i rad bjuder Kullaviks kanot och kappseglingsklubb in till Ungdoms SM i Matchracing.
  • Skapad: 28 JUN 2018 14:51

Ungdoms SM i Matchracing är delvis en tävling då de bästa ungdomslagen för upp om att bli svensk mästare, men det är samtidigt att unikt tillfälle för nybildade team att lära sig mycket av de mer etablerade teamen. 

- Det är fantastiskt roligt att se den utvecklingskurva som de lite mindre erfarna lagen har under helgen och även hur de utvecklas från ett år till nästa, säger Emelie Lindström, projektledare för tävlingen. Flera av de teamen som var nya och gröna för några år sedan ligger nu högt upp på både den öppna- och damrankingen. 

När frågan gick till Kullavik om de ville arrangera tävlingen en tredje gång var det ingen tvekan från seglingsledare Mats Karlsson.

- Det är en faktastiskt rolig tävling att arrangera, så vi är glada för fortsatt förtroende och ska göra vårt bästa att utveckla tävlingen ännu mer i år, säger Mats.

29-30 september avgörs tävlingen på vattnet utanför Kullaviks hamn. Vill du delta med ditt team, läs mer under För deltagaren om hur man ansöker om en inbjudan till tävlingen. 

Skribent: Emelie Lindström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad