Hoppa till sidans innehåll

Ungdomarna gör upp i sitt SM i matchracing

23 SEP 2016 06:00
I helgen avgörs vem som blir svensk ungdomsmästare i matchracing. Tävlingen genomförs hos Kullaviks Kanot och Kappseglingsklubb. Till sin hjälp har alla lagen mästerskapscoachen Marie Björling Duell, en mycket erfaren matchracingrorsman.
  • Uppdaterad: 21 SEP 2016 15:20

17 lag ansökte om att få en av de 12 platserna. Maxåldern på deltagarna är 23 år. De seglar C55 med tre personer i var  besättning. Mycket står på spel, det finns både prispengar och biljetter till Mästarnas Mästare att hämta. Vinnaren får även en möjlighet att representera Sverige i EUROSAF European Youth Match Racing Championship 2017.

Under Ungdoms SM i matchrace kommer det finnas möjlighet att följa seglingarna såväl på plats i Kullavik och på webben.

I Kullavik kommer ni kunna följa seglingarna live ute på piren. På piren kommer också Alexander Abenius vara officiell kommentator för USM där det kommer bjudas på intervjuer, kommentering av seglingarna och mycket mer därtill. I klubbområdet kommer dessutom resultaten visas live på TV-skärmar.

På webben (i detta evenemang på Facebook) kommer ni kunna se på live-sända intervjuer, följa resultaten live och ta del av spännande information om seglingarna.

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad