Hoppa till sidans innehåll

Årets coacher

10 SEP 2017 14:21
I år har vi fått möjligheten att få två coacher till USM, som under varsin dag kommer att ge deltagarna värdefulla tips och stötta dem i sin utveckling!
  • Skapad: 10 SEP 2017 14:21

Karin Knigge

Karin Knigge (fd. Almqvist) är en av våra just nu mest meriterade matchracingseglare. Tillsammans med sitt team Anna Östling har hon toppat världsrankingen för damer under många år och har bland annat vunnit både VM-guld och Lysekil Womens Match. Karin är också en mycket omtyckt och meriterad tränare och fick 2011 ta emot utmärkelsen Årets Tränare.
Karin brinner mycket för unga seglare och är bland annat med och driver träffarna Junior Camp och Tjejträffen. Hon ser mycket fram emot att inspirera seglarna på USM att fortsätta inom hennes favoritgren.

Kim Kling 

Kim är rorsman för Caprice Match Racing Team, ett team som efter vinsten i USM 2015 har haft en ständigt uppåtgående utvecklingskurva! Under de senaste två åren har teamet gått från plats 245 på den öppna världsrankingen till imponerande plats 24. Förutom tips i taktik och teamarbete, så kommer han säkert att kunna ge deltagarna värdefulla råd på hur man som team lyckas ta sig från USM till World Match Racing Tour och segla M32! 

Skribent: Emelie Lindström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad