Hoppa till sidans innehåll

Premiär Ungdoms SM i Match Race

24 SEP 2010 08:48
I helgen seglas Ungdoms SM i Match Race. SSF och arrangerande klubb, Stenungsund SS, är mycket glada för det stora intresset där över 50 ungdomar har anmält sig.
  • Skapad: 24 SEP 2010 08:48

Ungdoms SM i Match Race har förutom korandet av en ny SM-medalj även ett syfte att ge ungdomar mer kunskap och möjligheten att känna på formen Match Race. Under helgen för deltagarna möta flera världsstjärnor som skall inspirera och dela med sig. SSF har bjudit in tre mycket duktiga match race seglare vilka kommer möta ungdomarna på vattnet och land och ge dem feedback, ideer och kunskap.

Keith Swinton, lovande ung seglare från Australien besöker tävlingen på fredagens Briefing. På Lördagen ser vi Jonnie Berntsson på plats som nu laddar för Match Race tourens nästa event på Bermuda. Under söndagen är Mattias Rahm med på vattnet som seglat två omgångar av uttagningarna till Americas CUp med Victory Challenge.

SSF vill med detta event också möta de seglare som kanske inte planerar att fortsätta i jollesammanhang och hoppas kunna intressera dem för Match Race. Ungdoms-SM seglingarna genomförs i båten C55 och mer information hittas på www.svensksegling.se/ungdomssmmr

 

Skribent: Jakob Gustafsson

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad