Hoppa till sidans innehåll

Coming Stars JSM 2022


Coming Stars är klassen för dig som tränar och tävlar för framtida segrar. Målsättningen med Coming Stars på JSM 2022 är att locka så många som möjligt att tycka om segling som idrott och att deltagarna fortsätter med kappsegling efter eventet. Vi vill ge seglaren möjlighet att träna och tävla i en lugnare och mindre stressig miljö än vad som kan förekomma på den stora optimistjollebanan. Inga åldersbegränsningar utöver att man måste vara född 2007 eller senare (max fylla 15 år i år).

Deltagarna i Coming Stars kommer att mötas av ett antal erfarna tränare och coacher som hjälper seglarna på vattnet att förbereda sig inför, under och efter varje kappsegling. Deltagarna ska självständigt, gärna med hjälp av föräldrar och/eller stödpersoner utanför arrangörens ansvar, kunna sjösätta och hantera sin båt i rådande väderlek.

Formatet för Coming Stars kommer att bestämmas av coacherna dag för dag anpassat efter deltagarnas kunskaper och väderförutsättningarna. Utgångspunkten är att det ska bli mycket segling för alla deltagare och att varje dag avslutas med en samling där priser för dagens prestationer delas ut.

Uppdaterad: 30 JAN 2022 18:23 Skribent: Patrik Björklund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info