Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Volontärer sökes till JSM 2022

23 FEB 2022 15:50
JSM är ett av de största årligen återkommande seglingsevenemangen i Sverige. Vill du ställa upp som volontär och bidra till att juniorseglare får en härlig upplevelse? Du kan välja att hjälpa till på land eller vara ute på sjön - alla krafter behövs!
  • Uppdaterad: 23 FEB 2022 15:50

Det är jätteroligt att intresset för Junior SM 2022 är så stort. Fyra månader innan invigningen har vi drygt 200 anmälda deltagare och till båda Optimistjolleklasserna är det nu kölista som gäller.

Vi som arrangörer gör vårt yttersta för att vi ska kunna erbjuda alla som vill möjligheten att vara med och därför öppnar vi nu upp för alla stödpersoner, föräldrar och medföljande att anmäla ert intresse att vara med som volontär. Just nu söker vi brett men det är bra om du som söker är så specifik som möjligt i dina svar. Vi återkommer till dig om du blir uttagen att vara med i vår funktionärsstab.

Hamnen inne på JKV kommer endast att vara öppen för funktionärer samt deltagare. Blir du och din båt uttagen att vara med så välkomnas du självklart att använda hamnen!

Länk till Intresseanmälan Volontär

Skribent: Isabelle Lindsten
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info