Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Service för deltagare

31 MAJ 2022 10:45
Nedräkningen fortsätter och vårt underbara funktionärsteam och partners har lyckats sätta ihop ett axplock av tjänster som vi hoppas att ni ska få nytta av.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2022 10:45

Först ut att presentera sig var Visit Västerås som fick lite plats i det förra nyhetsbrevet. Missade du den informationen så hittar du en länk till deras anpassade tips för vad Västerås har att erbjuda inför ert besök i Västerås här.

Deltagararmband JSM 2022

Vi har jobbat för att få ihop ett antal erbjudanden till deltagarna och vi har kommit en liten bit på väg. Tyvärr kommer vi inte kunna erbjuda allt gratis utan vi har bestämt att erbjuda alla deltagare möjligheten att köpa sig ett deltagararmband (festivalarmband för er som har varit på festival) som vi sedan knyter olika erbjudanden till. Just nu erbjuder Båths 20% på ett köp av Magic Marine produkter och vi erbjuder en Pastasallad efter varje dags segling.

Beställ ditt deltagararmband här.

Jolletillbehör, personlig utrustning och enklare service

Båths kommer att vara på plats med sin vagn och ett tält. Där erbjuder dem försäljning av jollerelaterade produkter, personlig utrustning och enklare service/reparationer. Tänk på att om det finns något särskilt du vill handla så kan det vara bra att lägga beställningen innan så att det säkert finns reserverat till dig när du kommer på plats. Gå till Båths hemsida här.

Pastasallad till seglare

Vårt cafégäng har bestämt sig för att erbjuda alla seglare en energikick när de kommer in efter seglingarna varje dag i form av en pastasallad med lite måltidsdryck. Den kommer att köpas ”hinkvis” från en lokal leverantör och tyvärr kan vi inte erbjuda den i olika varianter utan det blir dagens pastasallad som erbjuds. Deltagararmbandet är ditt kvitto på att du kan hämta ut pastasalladen.

Anmälan av följebåt

Vi vill att ni föranmäler alla följebåtar och det gäller oavsett om det är en klubbägd coachrib eller en privat familjebåt. Alla följebåtar ingår automatiskt i säkerhetsorganisationen och vi ber er särskilt att vara uppmärksamma på att ge hjälp till seglare som inte har med sig en egen "supporterbåt". Alla båtar och trailers ska vara märkta med Namn, Klubb och Telefonnummer. Hamnplats ordnar vi i hamnen några 100 meter norr om JKV:s hamnområde. Ni anmäler er coachbåt här.

Funktionärer/volontärer

Vill du vara med som volontär/funktionär? Vi har luckor i funktionärsschemat och tar tacksamt emot mer hjälp. Aktuellt funktionärsschema hittar du via följande länkar: Landorganisation, Sjöorganisation. Hör av dig till This is a mailto link med ett kort mail om du kan tänka dig att hjälpa till på något sätt. Blir du antagen och har med dig egen båt får du självklart en plats inne i vår hamn.

Anmälan av coach

Svenska Seglarförbundet och Jollekappseglarna Västerås vill inför JSM ha en dialog med dig som ska vara coach på JSM inför och under regattan. Det kan vara tips från domarna som du kan förmedla till dina adepter och annat smått och gott. Allt för att seglarna ska vara så väl förberedda som de kan när de väl är på plats!

Registrera dig som coach/tränare här.

Skribent: Isabelle Lindsten
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info