Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Rahm

Inbjudan 2020


Här kan du ladda ner inbjudan 2020 som PDF.

OBS! Vänligen notera ändring av Inbjudan 3.4 som är gjord på "anslagstavlan".

Sextonde upplagan av regattan Jr Cup arrangeras på Marstrand samtidigt som GKSS Match Cup Sweden med världens seglarelit.

Vi har paketerat ett all-inclusive-event där mat, boende och båtar är förberedda till alla lagen. Detta ger dem tid till att hänga med kompisar och träffa en och annan världsstjärna mellan seglingarna.

Tävlingen genomförs som sprintformat i fleet om 5 – 8 båtar per start. Beräknad seglingstid är 15 min per race. Inledningsvis seglas en grundomgång. Därefter följer finalomgång (andra chansen, sista halmstrået, semi- samt finalrace).

Vi seglar C55 som är ett perfekt val för seglarna under Jr Cup. Det är en båt som erbjuder enkla handgrepp med utrymme för fart. Båten är utrustad med storsegel, fock och spinnaker.

Vi äter alla tillsammans under Jr Cup. Under tävlingen ingår frukost, lunch och middag för seglarna. Det är ett trevligt tillfälle att prata om dagens seglingar, vilket lag som ligger bra till och få koll på vad som har hänt på Match Cup Sweden.

Deltagande lag erbjuds att bo i gympasalen på Marstrands skola nätterna mellan 1 - 4 juli till självkostnadspris. Tänk på att ta med liggunderlag och sovsäck.

Var med där det händer – Välkommen till Marstrand!

Skicka in er intresseanmälan mellan den 15 mars kl.15 och den 15 april kl.15 här!

Uppdaterad: 13 MAR 2018 20:38

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info