Hoppa till sidans innehåll

C55-förbundet coachar Jr Cup deltagare

09 MAJ 2015 06:00
Nu återstår en vecka innan rabatten på anmälningsavgiften för Jr Cup försvinner. Passa på att anmäla klubbens lag till årets roligaste tävling. Årets nyhet är att C55-förbundet coachar inför regattan.
  • Skapad: 09 MAJ 2015 06:00

Jr Cup arrangeras av Lerums Segelsällskap och Marstrands Segelsällskap den 30 juni till 3 juli på Marstrand. Denna vecka kokar ön av aktiviteter eftersom även matchracingtävlingen Stena Match Cup avgörs då. Därmed är Jr Cup en oförglömlig upplevelse för många deltagare, de får vara med om intensiv kappsegling nära land och dessutom vara mitt i smeten när det händer som mest i Seglarsverige.

Båttypen som används på Jr Cup är C55, en liten öppen kölbåt, som är rätt vanlig som klubbåt och seglarskolebåt. En nyhet för i år är att C55-förbundet är på plats för att hålla i ett träningspass på tisdagen den 30 juni. Det finns en möjlighet för deltagarna att få en timmes coachning på vattnet och därmed öka sina chanser till en bra placering. C55-förbunder kommer att ge sina bästa tips på hur man hanterar båten och seglen och hur besättningsarbetet ombord ska fungera. För att boka ett träningspass, kontakta projektledare Johan Sjöstrand, This is a mailto link.

I skrivandets stund är totalt 11 lag anmälda, om ni i klubben har en C55:a så är anmälningsavgiften helt gratis fram till 15 maj, än så länge finns 10 sådana platser kvar.

Gör er anmälan idag, klicka här.

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info