Hoppa till sidans innehåll

Anmäl ert klubblag till Jr Cup nu!

09 MAR 2014 20:00
Tisdagen den 1 juli är det dags igen – årets roligaste regatta går av stapeln på Marstrand. Jr Cup är en regatta dit klubben anmäler sina lag som får bestå av tre personer. Här är den perfekta chansen att blanda olika åldrar inom klubben, den totala maxåldern för laget får vara högst 50 år. Seglingarna avgörs nära land på korta banor och finalen seglas på Center Court inför tusentals åskådare. Det är segling i världsklass!
  • Skapad: 09 MAR 2014 20:00

Jr Cup är ett evenemang där seglarna bor, äter och tävlar tillsammans. Mellan racen kan man hänga med sina kompisar i Junior Arena på Marstrandsön. Man kan också ta del av den stora folkfesten på ön i samband med Stena Match Cup Sweden, Sveriges största match racingtävling med alla världsstjärnor på plats. Kanske får ni tillfälle att prata med en av dem? Vem vet, en och annan landslagsseglare kanske också glider förbi Junior Arena eller kappseglingsbanan, där denne kan ge lite tips.

På spel står bland annat en möjlighet för det vinnande laget att få segla med under en match. I nuläget jobbar vi på att få fram ytterligare fantastiska priser, både till dem som presterat bra på regattan, men även som utlottning där alla lag/klubbar har chans att vinna.

Inbjudan finns publicerad på svensksegling.se/jrcup och där går det även att anmäla sig. Fördelen med att anmäla laget tidigt (innan 15 maj) är att avgiften nu är rabatterad, om ni ställer upp med en C55:a så kostar det ingenting!

Läs mer om Jr Cup på hemsidan eller följ tävlingen via Facebook.

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info