Hoppa till sidans innehåll
Foto: WMRT David Holm

Välkomna till Jr Cup 2018

06 APR 2018 09:16
Nu är anmälan öppen till Jr Cup, sommarens roligaste tävling. Under fyra intensiva dagar på Marstrand blandas tävling med besök av förebilder, massor av upplevelser och skönt häng med kompisarna.
  • Skapad: 06 APR 2018 09:16

Alla Svenska Seglarförbundets (SSF) medlemsklubbar har möjlighet att anmäla ett eller, i mån av plats, flera lag bestående av tre ungdomar i åldrarna 10 till 20 år. Den sammanlagda maxåldern får inte överstiga 50 år. Om klubben ställer upp med en C55:a eller en ribbåt får laget rabatt på anmälningsavgiften.

-          Stämningen och gemenskapen på Marstand under Jr Cup är oslagbar, dessutom brukar tävlingen vara rysligt spännande, med en jämn kamp ända in i finalen, säger Johan Sjöstrand, projektledare för Jr Cup.

Tävlingen genomförs på korta banor nära land i tillhandahållna C55:or. Även om man inte har seglat så bra i grundomgången har man ändå en chans att ta sig in i finalen via Sista chansen, vilket gör att alla de 36 lag som deltar har möjlighet att vinna.

Samtidigt som Jr Cup arrangeras även Match Cup Sweden, en världscuptävling i matchracing, så Marstrand kryllar av kända seglarprofiler under vecka 27. Några av dem kikar förbi Junior Arena och delar med sig av sina erfarenheter till den yngre generationen, vilket brukar vara några av höjdpunkterna under evenemanget.

Passa på att anmäla ert lag senast 15 april här. Senast 17 april får ni bekräftelse på deltagande.

Läs inbjudan här. 

Anmäl ert klubblag till Jr Cup i Sailarena

Praktisk information gällande boende och annat hittar ni här.

Följ Jr Cup på Facebook här.

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info