Hoppa till sidans innehåll

Imorgon invigs Jr Cup

04 JUL 2016 08:00
5-8 juli är det dags för årets roligaste tävling för klubbens juniorlag, Jr Cup, en tävling där så gott som allt ingår. Tack vare ett nytt samarbete kommer Jr Cup i år att invigas hos Arnell på Kajen.
  • Skapad: 04 JUL 2016 08:00

I Jr Cup har vi paketerat ett all-inclusive-event där mat, boende och båtar är förberedda till lagen. I år är det 42 lag med tre seglingssugna juniorer i varje som deltar. Alla kan vara med. Vi seglar sprintformat och några av seglingarna avgörs på Match Cup Swedens "centercourt" inför tiotusentals åskådare. Känn pulsen på klipporna, tempot på racen och upplev sommarens höjdpunkt! Mellan seglingarna finns tid för att hänga med kompisar och träffa en och annan världsstjärna.

Nytt för i år är att invgninen av Jr Cup är hos Arnell på Kajen. Det kan låta lite konstigt att säga ”hos” om en restaurang, vanligtvis går vi ju ”på” restauranger. Men när det gäller detta stället är det inte konstigt. Anders Arnell har med sin restaurang ”Arnell på Kajen” lyckats skapa en väldigt ombonad och hemtrevlig känsla. Har du tur kan du som gäst kan få höra om mamma Maggans äventyr till havs samtidigt som du njuter av hennes fisksoppa. Därför säger vi ”hos” Arnell på Kajen.

”Det ska bli väldigt roligt att få vara med och göra invigningen av Jr Cup till något extra för deltagarna.” Säger Anders Arnell.

Klicka här för mer information om Jr Cup.
Klicka här för att följa Jr Cup på Facebook, www.facebook.com/JrCupSweden

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad