Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Stenholm

Robert Ohlson


Vem är Robert Ohlson? 
- En sportig kille från Göteborg!

Vad är din bakgrund inom segling?
- Jag är sprungen ur GKSS, med start 1987 i Marstrand, började min funktionärskarriär med att åka säkerhet på havet (2 år) sedan blev jag bojläggare (11 år och gör det fortfarande idag) 1999 gick jag min Seglingsledarutbildning och har sedan dess varit aktiv seglingsledare.
Swedish Match har jag varit med på i 21 år av 22, Samt alla valörer av segling från enklaste torsdagssegling till EM, VM och Gold Cups, jag har kört mycket Match Race i Göteborg, Stockholm och Lysekil, har många års medverkan på seglingar i Saltsjöbaden och Sandhamn. Jag kör allt från små optimistjollar, lasers och katamaraner till de största ORCI båtarna.

Vad är ditt uppdrag på Allsvenskan?
- I år blir mitt tredje år som ansvarig seglingsledare på allsvenskan!!

Varför är din funktionärsroll så rolig/utmanande/intressant ?
- Att vara seglingsledare på detta evanemang är helt underbart kul, man få massor av ny input från alla de segelklubbar vi kommer till och får möta många nya sköna människor, man får jobba på nya spännande seglingsvatten och ta del av klubbarnas egna erfarenheter och får en chans att dela med sig av sin egen kunskap på köpet!!
Umgänget och den sköna stämningen med alla seglarna på varje evenemang är också en kick varje gång!! Och dem som har träffat mig vet att havet är mitt andra hem!

 

Uppdaterad: 18 APR 2017 10:16

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info