Hoppa till sidans innehåll

Deltävling 4 Västerås


ANMÄLAN & REGISTRERING 
Senast vid ankomst till tävlingsplatsen ska klubben anmäla sina tävlande i SailArena för deltävlingen. Anmälan ska innehålla tävlandes för- och efternamn, födelseår och e-postadress samt vem som är ansvarig ombord. Den som är ansvarig ombord ska kunna bestyrka att besättningen uppfyller kraven i punkterna 2.4 och 2.5 i inbjudan

Anmäl dina tävlande i Sailarena här.

MATBESTÄLLNING
Lunch kan beställas senast den 29 augusti via följande länk:
https://anmalning.jkv.se/lunch-allsvenskan

OM TÄVLINGANA
Jollekappseglarna Västerås välkomnar Allsvenskan, dess deltagare och publik till Västerås 4-6 september.

Den allsvenska finalen arrangeras tillsammans med SRS-kappseglingen Höstkroken Inshore under stans seglarfest, Västerås Sailing Week. Under eventet 2019 besökte ca 10 000 Västeråsare eventområdet för att titta på segling, umgås i eventbyn och ha roligt tillsammans. Vår gastbank för Höstkroken Inshore ger möjligheten att erbjuda hela det allsvenska laget i varje klubb att vara på plats under finalen och tävla i antingen Allsvenskan eller Höstkroken. På länken hittar du en gastbank där man kan anmäla intresse av att vara med i en besättning på Höstkroken. Gastbank: (länk och anmälan öppnar 1 maj)

Seglingarna kommer att genomföras i direkt anslutning till centrala Västerås ca 500 meter från centralstationen. Vi hoppas återigen på bra vindar, en trevlig kappseglingshelg med spännande tävlingsdagar och trevligt umgänge.

Här följer lite praktisk information inför helgen, en karta över området och en presentation från Jollekappseglarna Västerås.

Hitta hit:
Det smidigaste sättet att ta sig till Västerås är med tåg till Västerås C. Då anländer man till resecentrum i nära anslutning till hamnen (ca 500 meter). Det finns en risk att det kan vara ont om parkering i direkt anslutning så vi rekommendera varmt att ni åker antingen buss eller tåg till oss. Tänk på att alla idrottsföreningar anslutna till RF har 15% rabatt på alla tågresor: se https://www.sj.se/sv/vi-erbjuder/gruppresor/idrottsresan.html för mer information.

På kartan har vi markerat alla platser som berör tävlingsdeltagare och funktionärer.

1.Centrala tågstationen i Västerås
2. Comfort Hotel
3. Parkering för bilar
4. Tävlingsområde
5. Mälarmässan, Race Office, tält för deltagare och medföljare, lunch, båtbytesplats, toaletter mm
6. Restaurang Sjökrogen
7. Ställplats för husbil

Områdeskarta 

1. Mässtält
2. Marknadsstånd
3. Aktivitetsområde
4. Parkering
5. Prova-på segling
6. Aktiviteter
7. Mälarkrogen
8. Publikplatser
9. Kappseglingsområde
10. Hamn

Mat och Meriter
För att hjälpa vår kommentator med vilka ni är och för att kunna beräkna mängden mat vi ska beställa vill vi att ni fyller i länken nedan innan 1a september. (länk kommer). Ange där eventuella allergier så gör vi vårt bästa för att ta hänsyn till det.

Boende
Kom ihåg att boka i tid. Västerås har ofta många event över helgerna och boende kan gå åt snabbt.

Hotell:Comfort Hotel Västerås ligger precis vid centralstationen på ca 500 meters avstånd från hamnen och erbjuder rabatterat boende i samband med Sailing Week. Perfekt gångavstånd för att vi ska kunna minska antalet bilar i hamnen. Ring eller maila till Comfort Hotel Västerås, uppge koden ”Sailing Week” vid bokning för rabatterat pris: Tfn: +46 21 580 10 10 Mejl: This is a mailto link

Ställplats för husbil: Husbil kan ställas vid direkt anslutning till hamnen. Länk för info. https://sjoevent.se/gasthamnen/

Uppdaterad: 06 MAR 2020 11:20

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info