Hoppa till sidans innehåll

Deltävling 2 Långedrag


VÄLKOMMEN!

GKSS hälsar de allsvenska lagen hjärtligt välkomna till årets andra deltävling av Allsvenskan Segling den 17–19 juni i Långedrag. Seglingarna kommer att genomföras direkt utanför piren vid GKSS-hamnen, och vi ser fram emot fina seglingar nära land.

Det enklaste sättet att ta sig till Långedrag med allmänna kommunikationer är med tåg till Göteborg Central, och därifrån spårvagnslinje 11 mot Saltholmen. Kommer du med bil hittar du parkering på Talattagatan, för 50 kr per dygn.

ANMÄLAN OCH REGISTRERING

Senast torsdagen den 16 juni ska klubblagen ha registrerat sina tävlande i SailArena.
Registreringen ska innehålla tävlandes för- och efternamn, födelseår och e-postadress samt vem som är ansvarig ombord.
Den som är ansvarig ombord ska på begäran kunna styrka att besättningen uppfyller kraven i punkterna 2.4 och 2.5.
Registrera dina tävlande i Sailarena här.

MAT

Lunch kommer erbjudas fredag, lördag och söndag till en kostnad av 90 kr per person. Maten kommer att finnas för avhämtning i eventtältet. Luncherna beställs besättningsvis via länk nedan senast den 14 juni, men gärna tidigare, och betalas med Swish 1233372992.
Beställ lunch här

På lördag efter seglingarna bjuder vi på matig Aftersail och det kommer finnas en foodtruck på plats hela helgen med dricka, fika, mackor och langos. Kaffe/te bjuder vi på och (Kranmärkt) vatten finns i lättillgängliga kranar och slangar på området. Glöm inte ta med din vattenflaska!

BOENDE
Vi samarbetar med Dockyard Hotel och rekommenderar våra allsvenska gäster detta boende. Kontakta Dockyard Hotel på telefon 031-85 70 20 och ange GKSS. Avtalat pris är 895 kr för enkelrum och 1095 kr för dubbelrum. Hotellet ligger 10 minuter med bil från Långedrag. Mer information finns på https://dockyardhotel.se/

Uppdaterad: 24 JAN 2020 11:25

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info