Hoppa till sidans innehåll

Deltävling 2 Långedrag


VÄLKOMMEN!

GKSS hälsar de allsvenska lagen hjärtligt välkomna till årets första deltävling av Allsvenskan Segling den 17–19 juni i Långedrag. Seglingarna kommer att genomföras direkt utanför piren vid GKSS-hamnen, och vi ser fram emot fina seglingar nära land.

Det enklaste sättet att ta sig till Långedrag med allmänna kommunikationer är med tåg till Göteborg Central, och därifrån spårvagnslinje 11 mot Saltholmen. Kommer du med bil hittar du parkering på Talattagatan, för 50 kr per dygn.

ANMÄLAN OCH REGISTRERING

Senast torsdagen den 16 juni ska klubblagen ha registrerat sina tävlande i SailArena.
Registreringen ska innehålla tävlandes för- och efternamn, födelseår och e-postadress samt vem som är ansvarig ombord.
Den som är ansvarig ombord ska på begäran kunna styrka att besättningen uppfyller kraven i punkterna 2.4 och 2.5.
Registrera dina tävlande i Sailarena här.

MATBESTÄLLNING

På grund av gällande restriktioner utgår den traditionella regattamiddagen, men lunch erbjuds fredag, lördag och söndag till en kostnad av 90 kr per person. Maten kommer finnas för avhämtning utanför Seglarkrogen, som ligger i anslutning till klubbhuset. Luncherna beställs besättningsvis via länk nedan och betalas med Swish 1233372992 senast i samband med registreringen den 16 juni.

Beställ lunch här

På grund av risk för smittspridning kommer vi inte ha någon caféverksamhet. Vi uppmanar därför deltagarna att ta med eget mellanmål. Kaffe kommer finnas

BOENDE
Vi samarbetar med Dockyard Hotel och rekommenderar våra allsvenska gäster detta boende. Kontakta Dockyard Hotel på telefon 031-85 70 20 och ange GKSS. Avtalat pris är 895 kr för enkelrum och 1095 kr för dubbelrum. Hotellet ligger 10 minuter med bil från Långedrag. Mer information finns på https://dockyardhotel.se/

COVID-19

Vi uppmanar deltagarna att noga följa myndigheternas restriktioner, och de anpassningar GKSS kommer behöva göra för att kunna genomföra Allsvenskan Segling.

Uppdaterad: 24 JAN 2020 11:25

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info