Hoppa till sidans innehåll

Lagregistrering


Senast vid registreringen ska klubben anmäla sina tävlande i besättningsformuläret här. 

Anmälan ska innehålla tävlandes för- och efternamn, personnummer och mejladress samt vem som är ansvarig ombord. Vid registreringen ska den som är ansvarig ombord kunna bestyrka att besättningen uppfyller kraven i punkterna 2.4, 2.5 och 2.6 i inbjudan. De anmälda tävlande kan endast ändras vid undantagsfall och bara efter godkännande av kappseglingskommittén.

Deltagande klubbs lag ska bestå av minst 12 tävlande. Samtliga tävlande i klubbens lag ska delta på minst en deltävling, men ingen tävlande får delta på samtliga deltävlingar. Ingen tävlande får ingå i fler än ett Allsvenskt klubblag under innevarande säsong.

Besättningen i varje kappsegling ska bestå av fyra eller fem tävlande och det ska ingå minst en person av varje kön. Till respektive deltävling får anmälas upp till sex tävlande. Besättningen kan ändras bland de anmälda tävlande inför varje kappsegling.

Besättningen på varje deltävling ska bestå av minst en ungdom (13 – 25 år), av valfritt kön, som ska delta i minst fem kappseglingar.

Samtliga tävlande ombord ska vara medlemmar i klubben sedan senast den 1 januari innevarande år samt inneha en giltig tävlingslicens utfärdad av Svenska Seglarförbundet. Kravet på tävlingslicens gäller från och med det år en tävlande fyller 12 år. Kravet gäller den som är svensk medborgare eller som har varit bosatt i Sverige minst sex av de senaste tolv månaderna innan regattan genomförs.

Uppdaterad: 20 AUG 2018 13:57

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad