Hoppa till sidans innehåll

Deltävling 4 Saltsjöbaden


Den sista deltävlingen för året i Allsvenskan Segling, finalen, genomförs i Saltsjöbaden den 16-18 september. Det är KSSS som i samarbete med Svenska Seglarförbundet står som arrangör. Klubbhuset i Saltsjöbaden vid Baggensfjärden är tävlingscentrum för tävlingen. Här har KSSS sitt kansli, klubblokaler och regattahamn. Året runt bedrivs en intensiv tränings- och lägerverksamhet. Kappseglingarna kommer gå på Baggensfjärden direkt utanför KSSS klubbhus. Det finns utmärkta publikplatser på bryggorna och klipporna, varifrån man kan följa tävlingen. Det här är skärgårdsegling när den är som bäst, nära land, grynnor och skiftande vindar.

I anslutning till området finns bad, ute-serveringar, restauranger, glasskiosk, strövområden m.m. Hit går också skärgårdstrafik, som kan ge en fin naturupplevelse via Stockholöms inre skärgård.

Till Saltsjöbaden kommer man lättast med bil, från E4/E20 kör man väg 222 mot Nacka och sedan Saltsjöbadsleden. Adressen är Hotellvägen 9. Parkering finns i anslutning till tågstationen, ca 250 m från KSSS klubbhus. Man kan även åka tåg, Saltsjöbanan, från Slussen till slutstation Saltsjöbaden.

Här är länkar till live-sändningen:

YouTube:
Fredag: https://youtu.be/pJindxscQF0
Lördag: https://youtu.be/cy509Y__HwM
Söndag: https://youtu.be/SuCvjI_4Mbk

Facebook: https://fb.me/e/3wmYguBdN

Uppdaterad: 24 JAN 2020 12:01

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info