Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan


Klicka här för att ladda ned inbjudan/Notice of Race i pdf-format här.

Anmälan sker via Sailarena.

Svenska Seglarförbundet och Stockholms Segelsällskap bjuder in till Women on Water STOCKHOLM den 31 augusti – 1 september.

Women on Water är en sprinttävling i den snabba klassen J/70. 18 damlag från Norden kommer att göra upp i korta race på Riddarfjärden mitt framför ögonen på Stockholmarna.

- Det finns så mycket talang i Norden, men många av mina kvinnliga förebilder seglar inte längre, vi vill skapa möjligheten att på ett enkelt sätt komma ut på vattnet och kappsegla. Allt du behöver göra är att dra ihop ett lag om fyra eller fem av dina bästa seglarvänner, ta med flytväst och komma ner och kappsegla, säger Sandra Sandqvist en av initiativtagarna till Women on Water.

Varje race kommer att ta ca 12-15 minuter, lagen kommer att rotera på de sex båtar som tillhandahålls från arrangören. Åtta platser kommer att vikas till Nordiska team från Danmark, Norge och Finland.

Konceptet Women on Water startade i Danmark hösten 2018 och blev en omedelbar succé. I det konkurrenskraftiga fältet blandades OS-seglare, världsmästare och matchracing legender med nya lag och seglingsentusiaster.

WOW Stockholm seglas under samma flagga som WOW Copenhagen som seglas senare i september.

En hälsning från förra året hittar ni här: https://www.facebook.com/watch/?v=292014691624050.

Vi hoppas på många skratt och häftig racing, en fantastisk möjlighet att visa upp sprintsegling för Stockholmarna.

Uppdaterad: 15 MAJ 2019 11:19

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info

segling-ad