Hoppa till sidans innehåll

Svenska Seglarförbundet i nytt samarbete med Ackert Reklam

06 JUL 2020 09:21
Svenska Seglarförbundet har inlett ett samarbete med Ackert Reklam som nu blir partner till förbundet. Ackert Reklam producerar rollups, banderoller, textilvepor, bildekorer, reflexdekorer och butiksmaterial, samt är specialister inom storformat.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2020 09:21

- Vi tillverkar dekormaterial i alla former, allt från enkla kampanjdekorer för kortare tid till avancerade dekorer för speciella ändamål. Segling är ett sådant område där dekalerna behöver vara anpassade för olika slags underlag som segel, feta ytor samt i våta miljöer säger Martin Ackert, VD Ackert Reklam. 

- För Svenska Seglarförbundet har det varit viktigt att välja en partner som inte bara förstår och kan segling utan som också har kompetens och viljan att arbeta med hållbara produktionsmetoder. Dessutom känns det tryggt att veta att all tillverkning sker utan mellanhänder i deras produktionsanläggning i Göteborg/Mölndal, säger Thomas Hansson Mild, Svenska Seglarförbundet. 

- Samarbetet ger alla distrikt, klubbar och klassförbund en möjlighet att enkelt och till förmånliga priser kunna beställa unika, skräddarsydda lösningar inom dekalmaterial, vepor och andra trycksaker via en gemensam webshop som vi tagit fram särskilt för detta ändamål. Redan nu kan man beställa ett antal produkter till seglarskolan. avslutar Thomas.

 - Vi är glada över att Svenska Seglarförbundet har valt oss som officiell leverantör. Vi gillar att vara till havs och vi är flera med seglingsbakgrund vilket gör det extra roligt, säger Martin Ackert och fortsätter: 

- Vi hoppas kunna vara med och bidra till att svensk segling syns i fler sammanhang ute i Sverige och önskar alla en trevlig sommar!

 

För mer information om hur du kan beställa produkter till din klubb eller klassförbund besök: https://ackert.se/ssf/

Skribent: Mats Olsson
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info